Инструктори

Алекс Михалев

 

Аз съм Алекс Михалев. Роден и израснал в София. Още от 8-годишен се занимавам професионално и целенасочено със спорт, когато започнах да се занимавам с футбол, където прекарах около 10 години играейки за юношеските отбори на Славия и ЦСКА. Междувременно започнах да се занимавам с фитнес и кондиционни тренировки търсейки допълнителни методи да оптимизирам развитието и спортната си форма.

Постепенно се породи любовта ми към самият процес на изграждане на добрата спортна форма и постигането на оптимални резултати и това ме постави от другата страна на барикадата.

Започнах работата си като персонален треньор, а паралелно с това развивах и знанията си посещавайки най-различни семинари и курсове. Посещавал съм семинари на водещи функционални и кондиционни специалисти част от екипите на Найк и Рийбок като Никола Роси, Давид Климов и Алесандро Муо, а в сферата на фитнеса и културизма съм се срещал с легенди като Дориан Йейтс и Денис Джеймс на семинари в чужди държави.

Работил съм с хора с най-различни характеристики, нужди и цели от хора със заболявания или контузии през хора, които тренират за тонус и енергия до професионални спортисти, като съм работил с някои от водещите футболисти на България, а също така и със състезатели в баскетбола, смесените бойни изкуства, таекуон-до, тенис и културизъм, с които сме постигнали доста успехи окичени с медали.