Оборудване

Още при изграждането на залата си поставихме цел да предложим на клиентите си възможно най-доброто оборудване и аксесоари. За целта подбрахме селекция уреди от серията Pure Strength на TechnoGym, тъй като в нея успяхме да намерим прекрасно съчетание от биомеханични движения, които максимално да наподобяват човешките такива. Също така чувството за комфорт в тази гама е несравнимо и това носи със себе си нужното удобство по време на тренировка.

При подбора на аксесоари се постарахме да покрием отново всички нужди и изисквания на посетителите, които ги имплементират в тренировките си, а за тази цел се доверихме на Escape, с чиито ластици, пудовки, степове и пр. тренират световноизвестни супер-атлети като Юсейн Болт и Антъни Джошуа. Акесесоарите също намират място в тренировките и на хора с не толкова специфични цели.

Към всичко това добавихме и ръкохватките на MAG – „Max Advantage Grip“, които придават съвсем ново усещане при тренировките за гръб, тъй като дават възможност за почти пълно изолиране на движенията търсещи натоварване конкретно в тази област.